Lenovo IdeaCentre A320 – computer all-in-one cu design spectaculos

Este greu să nu recunoşti că ţi-ai dori un computer desktop care să nu aibă o unitate centrală mare şi pătrăţoasă. Iar dacă arată precum noul computer all-in-one IdeaCentre A320 de la Lenovo, cu atât mai bine. IdeaCentre A320 are un display cu grosimea de numai 18,5 mm în cel mai subţire punct. Secretul taliei de viespe este faptul că unitatea centrală a lui Lenovo IdeaCentre A320 este ascunsă în stativ.

Şi pentru că vorbeam de ecran, acesta are diagonala de 21,5 inci, rezoluţie Full HD (1.080p) şi este iluminat cu leduri. În stand este culcuşit un procesor nou nouţ Intel Core i5 din a doua generaţie, înzestrat cu tehnologie Intel Turbo Boost Technology 2.0. Probabil ai înţeles deja din denumire că noul procesor este mai rapid.

Pentru că a fost creat ca să fie un centru multimedia pentru living, IdeaCentre A320 vine şi cu intrare HDMI, nu numai ieşire. Asta înseamnă că poţi conecta la computer o consolă de jocuri sau un Blu-ray player, ca apoi să trimiţi semnalul mai departe la un televizor Full HD cu diagonală mai mare. Tot la capitolul conectivităţi, IdeaCentre A320 a urcat o treaptă la USB 3.0, un conector de până la 10 ori mai rapid decât vechiul USB 2.0.

Pentru comunicare şi mai elegantă, IdeaCentre A320 vine cu conectivităţi Bluetooth şi Wi-Fi, ca să scapi de nesuferitele cabluri şi receptoare.
În funcţie de modelul ales, A320 poate primi până la 8 GB de memorie RAM, de ajuns pentru cele mai solicitante aplicaţii. Lenovo nu spune nimic despre placa grafică încorporată, dar noile procesoare Intel i5 şi i7 au procesor grafic încorporat, capabil de procesare grafică la nivel Full HD. Aşadar, teoretic, IdeaCentre A320 nu ar avea nevoie de o placă grafică discretă.

În configuraţie de bază, IdeaCentre A320 va costa aproximativ 700 USD, când va apărea şi pe piaţa europeană începând din acest an.

Sursă: CES

Tags:


Lasa un comentariu