Un all-in-one stilat

Datorită ecranului cu funcţionalitate multi-touch, Aspire Z5761 oferă utilizatorului atât o experienţă dinamică, cât şi una dintre cele mai simple modalităţi de a interacţiona cu PC-ul şi de a integra toate tipurile de conţinut multimedia. Ca punct de plecare pentru această manieră inteligentă de a accesa PC-ul şi Internetul, Acer TouchPortal oferă o experienţă cu adevărat directă, reunind o suită completă de aplicaţii touch îmbunătăţite şi gadget-uri pentru distracţie şi divertisment.

Modelul este dotat şi cu Clear.fi, noul sistem de media sharing de la Acer. Clear.fi este o soluţie cross-platformă care funcţionează imediat ce aţi scos produsul din cutie, detectând automat dispozitivele cu compatibilităţi Clear.fi conectate la reţeaua wireless din locuinţă şi apoi permiţând tuturor tipurilor de conţinut digital stocate pe oricare dintre acestea să fie partajate fără probleme, folosind interfaţa media Clear.fi.

Având un design modern, minimalist, Aspire Z5761 se încadrează cu uşurinţă în orice décor. Liniile geometrice, cu tăieturi clar definite, pun în valoare combinaţia de aluminiu cu suprafeţe negre mate şi lucioase, creând un efect elegant. Lumina albastră, rece, situată deasupra boxelor integrate, luminează tastatura. Când nu este utilizată, aceasta poate fi mascată sub PC. Inspirat de arta modernă, standul argintiu este conceput cu o fereastră pentru organizarea cablurilor, dar îşi păstrează în acelaşi timp design-ul simplu şi foarte stilat.

Având un display mare, de 58,4 cm (23”) Full HD 1080p 16:9, cu timp de răspuns de 5 milisecunde şi soluţii puternice de grafică, veţi surprinde şi cele mai mărunte detalii din filmele, jocurile, fotografiile sau programele TV preferate. Componenta audio este asigurată de un sistem de boxe stereo 5W, în combinaţie cu sistemul Dolby® Home Theater® v4 de nivel profesionist.

Tags:


Lasa un comentariu