CONCURS! – rucsac pentru laptop Belkin Swift Backpack 16″ (F8N507cwC00)

O geantă bună pentru laptop face uneori diferența între un portabil distrus și unul purtat în siguranță. De aceea, Belkin oferă ca premiul pentru concursul Digital Trends de săptămâna asta un rucsac Swift Backpack numai bun de „cazat” un laptop cu ecran de până la 16 inci.

Belkin Swift Backpack are un compartiment special, capitonat cu burete, care îți protejează notebook-ul de șocurile fizice care apar inerent în cazul în care călătorești mult. Mai mult, rucsacul are mai multe buzunare pentru perifericele pe care le cari după tine precum mouse-ul, stick-urile USB și cardurile de memorie sau chiar hard disk-ul extern.

Compartimentul separat pentru laptop este, însă, foarte bun și pentru un caz mai puțin intuit. În aeroporturi, la orice verificare de bagaje, trebuie să scoți portabilul din geantă. Fiind singurul „locatar” al unui buzunar, îl poți extrage extrem de ușor.

Întrebarea pentru concursul Digital Trends powered by Belkin este următoarea:
Care este prima călătorie pe care o vei face împreună cu laptopul și noul tău rucsac Belkin Swift Backpack?

Răspunde sub formă de comentariu la acest articol într-un mod cât mai original şi rucsacul pentru laptop Belkin Swift Backpack 16″ (F8N507cwC00) poate fi al tău.
Nu uita să citeşti cu atenţie Regulamentul concursului!

F8N507cwC00 – Belkin Swift Backpack 16″, (negru/rosu)

Compartimente externe și interne de stocare şi organizare, pentru călătorii sau rutină zilnică
Sistem de prindere pe căruciorul de bagaje
Compartiment central pentru laptop, care protejează contra loviturilor sau şocurilor.
Materiale impermeabile pentru cea mai bună protecţie împotriva intemperiilor.

Tags:


113 Comments
 1. RUSU VALERIU says:

  Prima mea calatorie cu rucsacul minune :)Belkin Swift Backpack o voi face la un magazin IT,si rucsacul va trebui sa probeze mai multe leptopuri pentru asi alege unul pe masura lui.Momentan nu am un leptop,dar daca voi castiga rucsacul poate imi voi cumpara unul.O zi buuuuna !

 2. Ion Danut Gabriel says:

  Prima excursie pe care o voi face cu noul rucsac, va fi la o tura cu bicicleta prin muntii Romaniei. Asta pentru ca sunt convins ca rucsacul isi va face treaba si-mi va proteja laptop-ul foarte bine. Abia astept!

 3. Ciobanu Angelica says:

  Prima excursie va fi cu siguranta la bunici, impreuna cu piticul meu.

 4. Gstefan says:

  Prima excursie va fi la munte !

 5. MIHAELA HUTU says:

  Prima calatorie o voi face cu siguranta la tara,la parinti, pentru a le arata si lor noua mea achizitie.

 6. Stoica Laurentiu Mihai says:

  Fac naveta zilnic cu trenul pe ruta Bucuresti – Sinaia si deseori si imi transpot laptopul intr-un ghiozdan obisnuit dar il invelesc cu o geaca sau un pulover. Am avut odata o experienta urata cu el, l-am pus sus la bagaje si a cazut. Deci prima calatorie o voi face pe ruta obisnuita, Bucuresti- Sinaia.

 7. Anton Melania says:

  Prima excursie va fi peste 7 mari si 7 tari, in America,Ocean City, unde voi pleca pentru 3 luni,printr-un program pentru studenti. Si unde , am promis ca nu voi ramane oricat de frumos ar fi!

 8. balcanicul says:

  La Dublin unde am fost acceptat, desi sunt roman, pentru un training si pe urma Doamne ajuta poate un servici bine platit, ceea ce va doresc si voua.Rucsacul imi trebuie ca sa ma dau mare , ce daca am un laptop second hand.Va pup si n Romanica si in curand din Irlanda….cu rucsacul vostru in spinare!

  PS se poate sa fie rosu?

 9. Tiby says:

  Primul loc unde o sa merg o sa fie la tara la bunici unde o sa scap de grijile si stresul din Bucuresti care ne macine everyday. Acest rucsac o sa ma ajute sa-mi car nesufletitul amic ce o sa implineasca 2 saptamani oriunde ma duc…De fapt o sa ma ajute sa cresc bebelusul pana la anii maturitatii

 10. Rami says:

  Marina di Massa – vara aceasta la Mediterana, in vizita la socrii mei. ;)

 11. Alexa Oana says:

  la mare impreuna cu prietenii

 12. Frigea Mihai says:

  Mi-as dori ca prima calatorie cu acest ruccsac, sa o fac chiar la magazin, de unde imi voi cumpara laptopul pentru care am economisit un an, din bugetul de student.

 13. Frigea Mihai says:

  Ca si student si viitor arhitect, am fost educat sa promovez calitatea designului si durabilitatea. Nu proiectez case, ci locuri in care oamenii se simt ACASA. Prima calatorie cu ruccsacul Belkin o voi face la magazin, de unde imi voi cumpara laptopul pentru care am economisit un an, din bugetul meu de student. Totodata, va fi ziua in care laptopul meu se va muta in casa noua – Swift Backpack – un loc sigur, durabil, cu design inteligent, in care oricarui “locatar” electronic i-ar toarce HDD-ul de bucurie :)

Lasa un comentariu