Dell anunţă noi tablete Dell Venue, tablete convertibile Inspiron, un desktop all-in-one şi monitoare multimedia, ce îmbină productivitatea şi divertismentul

Dell Venue 8Dell a anunţat astăzi extinderea portofoliului său cu noi tablete Venue 7 şi Venue 8, sistemele convertibile Inspiron 11 seria 3000 şi Inspiron 13 seria 7000 şi desktop-ul all-in-one Inspiron 20 seria 3000, create pentru productivitate flexibilă şi divertisment. Dell a anunţat, de asemenea, disponibilitatea la nivel global a noilor monitoare multimedia Dell UltraSharp UZ2715H, UZ2315H şi UZ2215H. Noile produse oferă un design inovator şi opţiuni de conectivitate  ce permit profesioniştilor, studenţilor şi familiilor să lucreze şi să se bucure de divertisment oricând doresc.

• Tabletele Dell Venue 7 şi 8 cu Android oferă un ecran luminos şi un procesor puternic într-un design mai suplu şi uşor
• Dispozitivele convertibile Inspiron 11 seria 3000 şi Inspiron 13 seria 7000 oferă combinaţia ideală între un PC şi o tabletă, la un preţ accesibil
• Sistemul all-in-one Inspiron 20 seria 3000 oferă capabilităţi atractive şi design compact, fiind uşor de mutat dintr-un spaţiu în altul
• Noile monitoare multimedia Dell UltraSharp de 27, 23 şi 21,5 inci permit conectivitate şi colaborare fără limite

“Tabletele Dell Venue şi Inspiron 2-in-1 sunt un partener ideal atât pentru proiecte profesionale cât şi pentru divertisment şi împărtăşirea de momente speciale cu familia şi prietenii,” a declarat Sam Burd, Vicepreşedinte, Dell Personal Computing Product Group. “Clienţii Dell au mai multă flexibilitate ca oricând – îşi pot lua dispozitivele cu ei pe durata întregii zile, astfel că tehnologia se integrează fluid în viaţa lor.”

Tabletele Dell Venue 7 şi Venue 8: performanţă puternică într-un design atrăgător

Dell Venue 7Noile tablete Dell Venue 7 şi 8 permit utilizatorilor să se bucure de divertisment şi productivitate, într-un design atractiv, suplu şi uşor. Fie că utilizatorii revizuiesc o prezentare sau vizionează filme, ecranul HD al Dell Venue 7 şi cel Full HD al Venue 8 oferă unghiuri de vizualizare largi şi o experienţă de vizionare îmbunătăţită, chiar şi în lumină puternică. Tehnologia avansată MAXXAudio Pro de la Waves asigură o calitate superioară a sunetului, în special în combinaţie cu difuzorul portabil Dell cu Bluetooth. Tabletele cu Android 4.4 “Kit Kat” oferă cele mai noi procesoare dual-core Intel Atom Z3460 (Venue 7) şi Z3480 (Venue 8) pentru navigare web şi editare media rapide, contribuind la o experienţă mobilă premium, la un preţ competitiv. Noile tablete Dell Venue oferă, de asemenea, un design cu o bună aderenţă, ambele modele fiind disponibile în culorile roşu şi negru (pe anumite pieţe).

Accesoriile Dell completează experienţa Venue

Dell oferă o gamă completă de accesorii opţionale cu care utilizatorii îşi pot personaliza tabletele Dell Venue, de la profesioniştii care au nevoie de opţiunea unei tastaturi la pasionaţii de divertisment care îşi doresc difuzoare puternice.

·Cu Dell Venue Cradle (disponibil în curând), creat special pentru Dell Venue 8, utilizatorii îşi pot încărca dispozitivele fără fir, chiar în timp ce le folosesc. Tableta Venue 8 se amplasează pe suportul cu încărcare, iar utilizatorii pot naviga pe web sau viziona conţinut în timp ce bateria se încarcă.

·Husa Dell Duo asigură protecţie în două straturi pentru tabletele Dell Venue atunci când utilizatorii se află în mişcare, având un design elegant, în culori vibrante. De asemenea,husa rotativa Dell Venue pentru Dell Venue 8 oferă protecţie fiabilă, iar rotaţia la 360 de grade a ecranului permite o poziţionare optimă pentru vizualizare în modul orizontal sau vertical.

·Difuzorul portabil Dell cu Bluetooth oferă conectare rapidă pentru o gamă largă de dispozitive cu Bluetooth 4.0 şi conectivitate NFC, fiind ideal pentru călătorii. Difuzorul oferă până la 10 ore de redare continuă, rază de acoperire wireless de până la 9 metri şi microfon încorporat pentru apeluri hands-free.

Sistemele Dell Inspiron 2-în-1: versatilitate şi valoare excepțională

Consumatorii care doresc să se bucure atât de avantajele unui PC cât şi de cele ale unei tablete vor obţine mai mult cu noile dispozitive Inspiron 2-în-1, care le permit să treacă de la navigare web la tastare în câteva secunde. Sistemele de 11 şi, respectiv, 13 inci dispun de ecran capacitiv pentru 10 degete şi un design inovator ce permite o rotaţie a ecranului la 360 de grade, asfel că utilizatorii se pot bucura de multiple scenarii şi poziţii de utilizare. Cele mai noi procesoare Intel asigură performanţă şi viteză sporită pentru proiectele de lucru şi divertisment sau conectarea cu prietenii.

Noile capabilităţi ale produselor Inspiron includ 20GB de stocare Dropbox pentru partajare şi salvare de fişiere şi colaborare, precum şi software de recunoaştere facială pentru o siguranţă sporită la accesarea site-urilor web bazate pe parolă.

Inspiron 11 3000 Series 2-in-1 Touch Notebook• Sistemul 2-în-1 Inspiron 11 seria 3000 cu procesoare până la Intel Pentium quad-core oferă mobilitate excepţională şi o capacitate de stocare generoasă de 500 GB, astfel încât utilizatorii pot lua cu ei clipuri video, fotografii şi muzică, oriunde ar merge. Greutatea redusă şi autonomia bateriei de până la 8 ore şi 18 minute asigură productivitate din mişcare. Ecranul fără margini şi unghiurile largi de vizualizare asigură o experienţă optimă de vizionare a programelor TV sau filmelor. Tehnologia Waves MAXXAudio completează experienţa de divertisment, oferind o calitate excelentă a sunetului.

Inspiron 13 7000 Series 2-in-1 Notebook• Sistemul 2-în-1 Inspiron 13 seria 7000 cu procesoare Intel Core din a 4-a generaţie oferă capabilităţi suplimentare precum tastatură cu retroiluminare pentru productivitate şi un ecran de 13,3 inci, cu rezoluţie până la Full HD, pentru o experienţă de vizionare excelentă. Stylus-ul încorporat este perfect pentru luarea de notiţe sau editarea desenelor şi schiţelor, iar cei 20GB de spaţiu de stocare Dropbox asigură accesul permanent la documentele importante.

Desktop-ul all-in-one Dell Inspiron 20 seria 3000: capabilităţi atractive într-un sistem compact

Dell Inspiron 20 seria 3000Sistemul Inspiron 20 seria 3000 este cel mai nou desktop all-in-one din gama entry-level a Dell, oferind un set de capabilităţi atractive şi difuzoare premium, într-un design suplu şi uşor. Echipat cu un ecran HD de 19,5 inci şi procesoare până la Intel Pentium quad-core, desktop-ul poate fi mutat cu uşurinţă dintr-un spaţiu în altul, permiţând utilizatorilor să aleagă unde şi cum vizualizează conţinut. Dacă este utilizat în principal ca PC al familiei şi amplasat în camera de zi, este uşor de mutat în camera unui copil, spre exemplu, atunci când acesta are nevoie de el pentru a-şi face temele. Sistemul dispune de un suport reglabil ce permite multiple opţiuni de vizualizare şi asigură o experienţă de utilizare intuitivă, oriunde ar fi amplasat. Datorită tehnologiei Waves MAXXAudio şi a unui sub-woofer integrat , utilizatorii beneficiază de o calitate ridicată a sunetului şi de divertisment la un preţ accesibil.

Monitoarele multimedia Dell UltraSharp: conectivitate şi colaborare fără limite

UltraSharp UZ2215H MonitorNoile monitoare multimedia Dell UltraSharp de 27, 23 şi 21,5 inci  sunt create pentru a duce conectivitatea la următorul nivel. Monitoarele oferă o configuraţie multimedia completă, un ecran cu rezoluţie Full HD, vizualizare personalizabilă şi o cameră web Full HD de 2 megapixeli. Monitoarele sunt optimizate pentru Microsoft Lync şi permit utilizatorilor să efectueze apeluri vocale şi video prin computer către utilizatori Lync, fiind ideale pentru colaborare sau conectarea cu prieteni. In timpul apelurilor video, participanţii se văd şi se aud unii pe alţii cu o claritate excelentă, datorită rezoluţiei Full HD, 1920 x 1080, unghiului de vizualizare ultra-larg de 178 /178 de grade şi funcţiei integrate de eliminare a ecoului.

Disponibilitate şi preţuri

• Tabletele Dell Venue 7 şi 8 vor fi disponibile pe anumite pieţe mai târziu în acest an, la un preţ de pornire de 159,99 USD (Dell Venue 7) şi, respectiv, 199,99 USD (Dell Venue 8)
• Inspiron 11 seria 3000 convertibil este disponibil pe anumite pieţe, de la 449,99 USD
• Monitoarele UltraSharp sunt disponibile pe anumite pieţe, de la 269,99 USD (UZ2215H), 299,99 USD (UZ2315H) şi 449,99 USD (UZ2715H)
• Desktop-ul all-in-one Inspiron 20 seria 3000 este disponibil pe anumite pieţe şi are un preţ de pornire de 349,99 USD
• Inspiron 13 seria 7000 2-in-1 va fi disponibil în septembrie

Tags:


Lasa un comentariu