Brandul de gaming Lenovo Legion este prezentat oficial în România la East European Comic Con 2017

Lenovo prezintă pe piața din România brandul de gaming Legion, la Romexpo, în cadrul evenimentului East European Comic Con 2017. Cea mai recentă completare a portofoliului de branduri Lenovo dedicat pieței de PC-uri le oferă utilizatorilor produsele, comunitatea și experiențele imersive care le sporesc pasiunea pentru gaming.

Compania lansează pe piața din România și Lenovo Legion Y720, dispozitivul care sintetizează filosofia Lenovo Legion într-un echipament VR ready robust cu performanțe de top, oferind astfel un răspuns la nevoile identificate în comunitatea de gameri din întreaga lume.

Lenovo Legion, un brand inspirat de gameri

De-a lungul timpului, Lenovo a construit o comunitate de gameri care ajută compania să înțeleagă mai bine ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia. În interiorul acestui grup de streameri, personalități de pe YouTube și Twitch și pasionați de jocurile pe PC, compania a pus bazele misiunii noului brand Lenovo Legion. Acesta aduce pe piață dispozitive și accesorii inovatoare, perfecționate printr-un dialog continuu cu întreaga comunitate globală și capabile să ofere un răspuns la nevoia care alimentează pasiunea gamerilor din întreaga lume: o experiență captivantă memorabilă.

Pentru a fi mai aproape de comunitatea de gameri din România, Lenovo aduce brandul de gaming Legion la East European Comic Con, un eveniment emblemă atât pentru pasionații de cosplay, cât și pentru iubitorii de gaming.

La standul Lenovo Legion, timp de trei zile, pasionații de gaming pe PC-uri vor avea parte de experiențe memorabile în jocurile “Triple A” oferite de Windows 10 Creators Update, dar și în competițiile de League of Legends, Rocket League și Hartstone.

Pe scena Lenovo Legion vor avea loc toate turneele de eSports, inclusiv finală Turneului Național de League of Legends, precum și jocuri demonstrative, pe desktopurile IdeaCentre Y900 RE.

Gaming de top cu Lenovo Legion Y720

Laptopul Lenovo Legion Y720 sintetizează valorile Legion într-un dispozitiv robust, cu specificații de top și cele mai recente tehnologii, gândit să ofere o experiență nouă și incredibil de captivantă pentru toți gamerii.

Lenovo Legion Y720 este primul laptop din lume cu tehnologie Dolby Atmos integrată, ceea ce oferă o experiență audio unică.

Dispozitivul este echipat cu procesoare Intel® Core™ până la i7- 7700HQ Kaby Lake și cea mai nouă placă grafică NVIDIA® GTX 1060 de 6GB, pentru performanțe de gaming neîntrerupte. Capabilitățile VR și ecranul de 15.6 inchi Full HD IPS, care asigură redarea unor culori și texturi vii, garantează experiențe de gaming de o intensitate fără egal.

În ceea ce privește capacitatea de stocare, laptopurile Lenovo Legion Y720 sunt echipate cu HDD de 1 TB și până la 512 GB capacitate de stocare de tip SSD. Memoria RAM de până la 16 GB asigură continuitatea experienței de joc, iar utilizatorii care vor să-și înregistreze sesiunile de gaming pot folosi Lenovo Nerve Sense. Acesta este un „centru de comandă” care cuprinde o varietate de comenzi: înregistrare in-game, controlul priorității conexiunii la internet, ajustarea setărilor audio și ajustarea setărilor pentru ventilația laptopului. Cu Lenovo Nerve Sense începe experiența de gaming cu adevărat personalizabilă.

Una dintre problemele cel mai des întâlnite în sesiunile de gaming lungi este supraîncălzirea echipamentelor. Lenovo Legion Y720 adresează această problemă și încorporează ventilatoare și aerisiri special concepute în apropierea plăcii grafice și procesorului astfel încât răcirea să se facă în condiții optime.

Prețuri și disponibilitate

Lenovo Legion Y720 este disponibil la partenerii Lenovo din România, la un preț recomandat începând de la 5.499 lei.

Tags:


Lasa un comentariu