Ce dimensiune are cel mai mare televizor din lume

Ti-ai fi imaginat acum 20 sau 30 de ani ca televizoarele se vor putea transforma atat de mult? Intre televizoarele cu tub ale parintilor sau bunicilor, pana la cele mai subtiri si mari plasme, cunoscute sub numele de televizoare smart tv, sunt ani intregi de progres, cercetare si inovatie.

Astazi, cel mai mare televizor din lume are o inaltime de nu mai putin de 1,20 metri si o latime de 2,30 metri. Ca sa va faceti o idee, cel la care ne referim arata precum o usa foarte inalta, asezata pe orizontala. Acest tip de televizoare poate acoperi cu usurinta jumatate dintr-un perete. Numele lui este Smart 3D LED LC90LE757E Full HD, si este produs de Sharp.

Oferta producatorilor de smart tv-uri este direct proportionala cu pretentiile tot mai ridicate ale publiclului. Cel mai interesati de televizoarele cu o astfel de diagonala pare sa fie barbatii pasionati de sport, in general, si mai ales de fotbal. De asemenea, cinefilii isi pot vedea filmele si serialele preferate, putandu-si crea acasa o atmosfera asemanatoare celei de la cinematograf. Jocurile digitale par si ele mult mai reale in fata unui astfel de display. De asemenea, ideea de home cinema aduce impreuna familia si grupul de prieteni, devenind un element puternic coagulant pentru socializare si relaxare.

Partenerul ideal al acestor televizoare imense este Netflix, cel mai mare serviciu online de streaming. In Romania, continutul Netflix este disponibil din vara lui 2016.

Printre caracteristicile televizoarelor smart se numara, pe langa dimensiunea ecranului, si calitatea experientei vizuale si auditive in sine. Aceste lucruri se datoreaza, in parte, panourilor LCD X-Gen si amplificatorilor de sunet digitali.

Conexiunea wi-fi la celelalte device-uri din locuinta este inca un atribut care imbunatateste considerabil experienta utilizatorului. Serile in fata televizorului devin din ce in ce mai interactive, iar toate imaginile urmarite au aspect tridimensional. Oare ce ne pregateste viitorul?

Tags:


Lasa un comentariu