3 site-uri utile si la indemana oricarui barbat

Ce fac oamenii atunci cand merg cu un mijloc de transport in comun, cand stau dimineata la cafea sau cand calatoresc? Cu totii stim ca femeile isi cumpara pantofi, haine, bijuterii, cosmetice si citesc tot ceea ce este legat de lumea fashion. In schimb, barbatii cauta noutati despre gadgeturi sau orice tip de tehnologie, masini si chiar cauta calatorii. O imagine cliseica, dar general valabila.

Cautand si noi prin piata online-ului, am gasit cateva site-uri care fac cinste celor doua pasiuni pe care le are un barbat: tehnologie si masini.

Ce site-uri ridica mana cand vine vorba de noutati in materie de tehnologie

  • F64 – magazinul online cu un catalog vast de gadgeturi

Inovatoare nu doar prin produsele pe care le pun la dispozitie clientilor, ci si prin modalitatea de a comunica cu clientii si implicarea in dezvoltarea unei comunitati foto, F64 este magazinul online care are tot dreptul sa se laude, atunci cand vine vorba de tehnologie. Concentrati pe echipamente foto de calitate, dar si video, cei de la F64 updateaza mereu magazinul cu aparate foto-video si telefoane mobile performante, care muta calitatea imaginilor la cotele cele mai inalte. Daca esti o persoana pasionata de tehnologie si fotografie, cu siguranta, trebuie sa iti pui un bookmark la acest site.

  • Berluni – site-ul cu centrale de ultima generatie

Berluni este magazinul online care le aduce clientilor centrale termice de ultima generatie. De ce crezi ca un barbat pasionat de tehnologie ar cauta despre centrale termice? Ei bine, centralele termice de la Ariston, Vaillant sau Immergas inoveaza si se pozitioneaza pe piata ca fiind cele mai eficiente si care dau cel mai bun randament, in ultimii ani. Sunt ideale pentru orice casa smart, datorita sistemului de control si monitorizare, pe care il poti controla chiar de pe o tableta sau un telefon. De asemenea, multe dintre centralele termice de la Berluni se incadreaza in nivelul de ecologizare necesar calitatii mediului inconjurator. High-tech este definitia pentru multe dintre centralele termice din catalog.

  • Autohut – site-ul dedicat masinilor

Tehnologia si masinile sunt prietene bune cu orice barbat. Felul cum se completeaza aceste doua denota faptul ca inovatia in materie de masini este dependenta de tot ceea ce inseamna tehnologie. www.autohut.ro este dedicat masinei tale. Asadar, daca vrei sa iti faci o imbunatatire la masina si vrei sa o inovezi cu diferite piese auto sau cu diferite artificii estetice si elemente de confort, poti incepe prin a da click pe site-ul lor. Vei gasi piese auto ieftine si de calitate, ideale pentru orice masina.

Pasiunile barbatilor vor ramane vesnic acelasi, indiferent de schimbarile in piata online sau offline. Singurele care se schimba, in permanenta, sunt tehnologia si masinile.

Tags:


Lasa un comentariu