Admiral – Cazinou online

Trăim într-o lume avansată din foarte multe puncte de vedere, noutățile apar la fiecare colț de stradă, iar tehnologia este în plină dezvoltare. Așa este și în lumea virtuală și mai exact vorbim despre jocurile de cazinou online cu care ne putem familiariza începând cu anul 2017 accesând pagina de internet a celui mai nou cazinou online in România – admiral.ro – site dedicat în totalitate pariurilor, slot-urilor și celor mai diverse jocuri de noroc.

Admiral ne ofera o gamă largă de slot-uri Novomatic începând de la cele mai cunoscute cum ar fi: Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Lord of the Ocean și multe altele, până la cele mai noi jocuri apărute pe piața virtuală.

Detalii înregistrare și avantaje suplimentare

Trebuie să luăm în calcul faptul că admiral.com îndeplinește toate condițiile necesare pentru funcționarea legală cu acest tip de jocuri, care pot fi accesate doar de către cei peste 18 ani, datorită acestor reguli la înregistrarea contului pe lângă o serie de date personale se vor încărca și o poză cu buletinul în clar, respectiv o factură recentă pentru confirmarea adresei de domiciliu.

Înregistrarea și validarea unui cont pe acest site ne aduce un supliment de 200 RON care se poate mări cu 800 RON avantaj suplimentar la prima depunere care trebuie să fie de minim 30 RON, de asemenea recomandarea către prieteni aduce în plus 100 RON pentru fiecare membru înregistrat din partea noastră îndeplinind urmatoarele condiții: persoana respectivă trebuie să își efectueze prima depunere de 30 RON și să joace minim 10 jocuri.

Sună bine, nu-i așa?! Aceste avantaje suplimentare se pot folosi atât pentru pariuri sportive cât și la jocurile de cazinou.

Și dacă tot am vorbit despre suma minimă de depunere, să vorbim și despre alte detalii legate de depunerea și retragerea banilor. Dacă minimul de depunere este 30 RON, în cazul retragerii această sumă trebuie sa fie minim 50 RON. Se pot alege diferite variante pentru aceste proceduri, începând de la cardurile de credit sau debit Visa sau MasterCard, până la Neteller, Skrill sau metoda pre-pay Paysafecard. Datorită faptului că Admiral vrea să ușureze din toate punctele de vedere procedurile de depunere, acestea se pot efectua și la agențiile deținute de ei.

Continuăm cu alte detalii importante despre această pagină, cum ar fi disponibilitatea oriunde v-ați afla cu ajutorul aplicației pe care o puteți descărca atăt pe iPhone cât și pe iPad. Ușor și comod, astfel puteți renunța la deplasarea în locurile special amenajate și puteți să vă relaxați jucând jocurile preferate chiar și acasă, pe drum sau orice altă locație.

Accesând pagina oficială veți găsi descrierea amănunțită a fiecărui joc, detalii importante care vă pot ajuta în alegerea jocului potrivit, însă dacă totuși întâmpinați probleme serviciul clienți vă stă la dispoziție prin telefon sau e-mail 0-24 pentru a vă răspunde la orice întrebare.

Concluzie

Dezvoltarea acestui portal este în continuă mișcare, avem deja la dispoziție cele mai faimoase jocuri de tip slot și vor urma cu siguranța noutăți pe care le așteptăm cu “ conturi active “. Simplitatea și siguranța este pe primul loc atât pentru jucător cât și pentru reprezentanții Admiral. Tot ce se poate adăuga este “Mult noroc! “

[D. licenta – 1283/28.06.2017; D. autorizare – 1284/28.06.2017]

Tags:


Lasa un comentariu