Cum să te bucuri de sportul extrem preferat la cea mai bună rezoluție posibilă

Sursa foto: pexels.com

Astazi, cu ceva timp liber la dispozitie si o doza de curaj, iti poti transforma o banala zi de weekend in cea mai tare experienta extrema. Sporturile extreme, caci despre ele vom vorbi in randurile de mai jos, au nascut de-a lungul timpului adevarate comunitati, ce au prins amploare de la an la an. Tehnologia a sustinut pe buna dreptate acest boom, de aceea astazi putem vorbi despre o adevarata industrie ( tech + social media ), ce roieste in jurul sporturilor extreme. Daca nu stii ce inseamna conceptul de “camera de actiune” sau “action camera”, asa cum o numesc englezii, ramai in continuare alaturi de noi. Iata asadar care sunt cele mai practicabile sporturi extreme pentru posesorii camerelor de actiune:

Zborul cu parapanta

Este unul dintre cele mai simplu de practicat sporturi extreme de pe la noi. Daca nu ai incercat pana acum sa zbori deasupra unei paduri, singur sau alaturi de un profesor acreditat, ar fi cazul sa treci acest lucru pe o lista de to do’s. Experienta pe care o simti atunci cand plutesti efectiv, pret de cateva zeci de minute bune, este incredbilia. Camerele video de actiune pot surprinde foarte bine aceste momente unice din viata ta, iar daca acest microb te prinde, imagneaza-ti cat de multe clipe unice poti surprinde, de acolo de sus.  

Alipinismul

Nu multi se pot lauda ca au fost acolo unde doar alpinistii foarte buni pot ajunge. De aceea, orice documentare video a acestei experiente este o mina de aur pentru pasionatii de alpinism. Camerele de actiune excelente pot surprinde cu o acuratete incredibila detaliile de pe cele mai inalte stanci, fara ca tu sa ai mainile ocupate. De aceea, siguranta ta nu este periclitata de acest detaliu video, pe care il poti monta cu usurinta pe casca ta. Indiferent de conditiile meteorologice de pe munte, detaliile uimitoare si claritatea imaginilor iti vor oferi o baza video cu cele mai frumoase amintiri, din cele mai salbatice locuri montane.

Rafting

Acest sport de echipa a capatat din ce in ce mai multa popularitate in randul tinerilor din Romania, datorita dinamismului si al unui efort colectiv sustinut, depus de absolut toti membrii barcii. Raurile agitate sunt un motiv numai bun pentru ca adrenalina sa iti pompeze sangele cu o viteza uimitoare. Peisajele sunt absolut superbe, iar actiunea la care asisti se deruleaza la vale cu o viteza uimitoare. Daca pe moment esti poate prea concentrat pentru a te bucura de tot ce este in jurul tau, o camera de actiune iti va permite sa retraiesti momentele intense din barca acasa, in confortul caminului tau.

Skydiving

Daca vrei sa duci totul la un alt nivel de adrenalina, acesta este sportul perfect pentru tine. Nu iti trebuie decat foarte mult curaj, o mica doza de nebunie si o camera de actiune la o rezolutie excelenta. Sa plutesti in gol, pret de cateva minute bune, poate fi acum un vis devenit realitate, iar senzatia fara egal a acelor momente poate fi imortalizata rapid si cu cea mai buna acuratete. Eficienta unei camere de actiune, pe langa faptul ca ofera cea mai buna perspectiva si cele mai bune culori, este redata de libertatea pe care o ai, atunci cand practici sportul extrem preferat. De aceea, si in cazul skydiving-ului, mainile tale vor fi libere, iar tu te vei putea bucura de cele mai extreme senzatii, in timp ce plutesti la cateva mii de metri in aer.

Tags:


Lasa un comentariu