De ce este bine să cumperi un laptop nou în locul unuia second hand

Sursa foto: pexels.com

Cu toate ca tentatia achizitionarii un laptop second hand este mult mai mare, datorita pretului mult mai mic fata de cel platit pe un laptop nou, trebuie sa stii ca te expui anumitor riscuri. Daca vrei sa cumperi un astfel de produs la mana a doua, risti de foarte multe ori sa nu ai garantia ca este un laptop de calitate, sau ca va rezista foarte mult timp pana cand ceva se va strica la el. De aceea, varianta unui laptop nou nout este una mult mai buna, iar pretul usor mai ridicat vine la pachet cu o multime de avantaje, pe care ti le prezentam in randurile de mai jos:

Garantie asigurata

Daca optezi pentru un laptop nou, te bucuri de o garantie binevenita, in cazul in care laptopul se defecteaza in perioada de timp prestabilita. Cum doar defectiunile ce se dovedesc a fi din fabrica sunt despagubite, orice stricaciune datorata tie nu va putea fi acoperita de garantia oferita de producator. Daca erorile laptopului nou duc la inactivitatea acestuia, pe baza garantiei poti schimba oricand laptopul defect cu unul nou, fara a scoate absolut niciun ban in plus din buzunar. In schimb, laptopurile second hand nu vin la pachet cu acest privilegiu, asadar te expui unui risc enorm, mai ales daca nici nu cunosti istoria acestui produs.

Durata de viata mai mare

Un laptop nou vine la pachet cu o multime de avantaje, printre care se numara si calitatea pieselor sale, garantate de data fabricatiei. De aceea, durata de viata a unui laptop cu piese noi, cu un procesor foarte bun si un software fara virusi asigura o mai buna functionare a acestuia, pentru mai multi ani. Asa cum spuneam si mai sus, garantia acestuia este dovada clara ca laptopul este facut sa reziste in conditii optime, de aceea poti alege chiar acum de pe EvoMAG laptopuri noi, pentru o certitudine ridicata a durabilitatii.

Fara escroci

O multime de oameni cu scopuri obscure pun zilnic anunturi pe net, cu laptopuri de vanzare, la preturi extrem de avantajoase. Nu sunt putine cazurile in care clientii naivi au cazut in plasa acestor tepari, ramanand si fara laptopuri, si cu banii luati. Un laptop nou, cumparat de pe un site acreditat si cu o notorietate foarte buna, te scapa de aceste situatii neplacute. Toata gama de produse este actualizata in timp real, iar in cazul unei lichidari de stoc, produsul respectiv este scos de pe site, sau statusul sau se schimba imediat. De aceea, alege intotdeauna siguranta oferita de un laptop nou, in schimbul incertitudinii ce vine la pachet cu un produs cumparat la intamplare.

Daca vrei sa iti cumperi un laptop nou, faci o alegere incredibil de desteapta. Laptopurile noi ofera utilizatorilor o multime de avantaje, de la calitatea mult mai buna a pieselor si pana la siguranta unei garantii. De asemenea, varianta achizitionarii unui laptop nou ii tine departe pe escroci, ce isi aleg mai mereu victimele printre cei mai naivi dintre doritorii de chilipiruri. Asadar, fa cea mai buna alegere si cumpara un laptop nou, pentru ca oferta de produse de acest fel este mai mult decat generoasa.

Tags:


Lasa un comentariu