Magazinul Anului 2017 în E-Commerce, Vegis.ro, face SEO cu agenția DWF

Cel mai important eveniment de e-Commerce din Europa Centrală și de Est, GPeC, și-a desemnat câștigătorii, în cadrul celei de-a 12-lea ediții a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc. Pe 15 noiembrie 2017, la Crystal Palace Ballrooms, peste 400 de reprezentanți ai magazinelor online și a companiilor de profil din România au așteptat premierea activităților celor mai de succes firme din domeniu. Gazda evenimentului a fost Andi Moisescu, iar în deschidere a urcat pe scenă trupa Amadeus.

Vegis.ro a câștigat titlul de Magazin al Anului 2017 în e-Commerce. Nu doar acesta a primit cu bucurie această veste, ci și agenția Digital Work Force (DWF), care se ocupă de creșterea traficului organic non-brand pe site-ul magazinului online. DWF oferă servicii integrate de SEO prin intermediul auditului tehnic al platformei de e-Commerce, dezvoltare de conținut, prin oferirea unor materiale de smart copywriting, și campanii de link building, realizate prin tactici de content marketing și native advertising.

DWF a arătat o înțelegere deplină pentru specificul nostru de piață și ne-au expus oportunitățile de creștere pe care le avem pe partea de SEO. Ne-au impresionat dinamismul agenției, capacitățile tehnice și creativitatea cu care au abordat nevoile și așteptările noastre.”, a declarat Mihai Bucuroiu, Fondatorul și Directorul de Dezvoltare al Vegis.ro

La rândul său, Sorin Drăghici, Managing Partner – DWF a spus: „Suntem încântați să colaborăm cu Vegis.ro, lider pe segmentul de produse naturiste, bio și vegane. Vegis are o vizune excelentă asupra pieței din România, care depune constant eforturi să își înțeleagă cât mai bine publicul și să răspundă pe măsura nevoilor lui. De asemenea, ne-au plăcut valorile companiei Vegis, acestea fiind similare cu ale noastre”.

Planurile Vegis.ro pentru perioada următoare sunt de a crește cu peste 30% cifra de afaceri, față de anul precedent, ajungând la o valoare de cel puțin 8,5 milioane de lei. Fiind unul dintre cele mai mari magazine online care comercializează suplimente alimentare și produse naturiste, Vegis.ro și-a păstrat un ritm constant de dezvoltare, crescându-și cifra de afaceri în ultimii doi ani cu 50%.

DWF susține acest brand care pune pe primul loc serviciile impecabile oferite clienților săi, având aceeași viziune. Printre clienții care au încredere în DWF se numără și F64, evoMAG, Catena, TUI Travel, Storia, Sendo, eMenatwork, AutoHut, Florăriile Floria, Arval și mulți alții. În cadrul competiției GPeC, pe lângă premiul acordat magazinului online Vegis.ro, alte 5 premii au plecat către clienți ai agenției de SEO DWF.

Tags:


Lasa un comentariu