3 platforme intuitive de eCommerce pentru afacerea ta online

Pentru un business de succes pe net, trebuie să te poți baza pe o platformă de eCommerce capabilă să se transforme oricând, în funcție de nevoile tale. Dacă încă nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai la întrebarea “Ce soluție de eCommerce să aleg?”, atunci ar fi bine să citești acest articol până la capăt.

În rândurile de mai jos, vom vorbi despre 3 dintre cele mai intuitive astfel de platforme, ce îți pot oferi exact pachetul de servicii dorit, în timp real. De la personalizarea platformei și până la echipa de profesioniști dedicați afacerii tale online, cele mai intuitive platforme de eCommerce au întotdeauna un numitor comun: flexibilitatea.

Magento

Dezvoltarea unui business online de vânzări cu ajutorul platformei Magento implică atât timp, cât și o întreagă echipă de profesioniști, dedicați proiectului tău. Acești oameni sunt capabili să înțeleagă foarte bine site-ul pe care îl ai, fiind alături de tine în fiecare etapă a afacerii tale online: consultanță, design, setup, dezvoltare și lansare.

De ce este incredibil de intuitivă această platformă? Pentru că permite personalizarea fiecărui aspect de funcționalitate, fiind un răspuns eficient atât pentru afacerile mici, cât și pentru branduri mai mari. Crearea unui site prin platforma Magento permite totodată și adăugarea unor funcționalități ulterioare, după momentul lansării, creând premisele de creștere pentru o afacere online excelentă.

WooCommerce

Această platformă open source este extrem de populară printre proprietarii de magazine online din România, fiind extrem de accesibilă și foarte simplu de utilizat. Nu trebuie să fii expert pentru a putea înțelege modul în care această platformă de eCommerce funcționează, chiar și utilizatorii cu un nivel mediu sau redus de web development reușind să se obișnuiască într-un timp relativ scurt cu WooCommerce.

Încă o bilă albă la capitolul “Adaptabilitate”: această platformă dispune de un design incredibil de flexibil, ce permite libertatea de a personaliza template-ul pe care vrei să lucrezi și particularitățile platformei, în funcție de nevoile magazinului tău online.

PrestaShop

Această platformă de eCommerce stă în spatele multor afaceri de succes din România, construite în jurul magazinelor online. Este foarte ușor de instalat și are la bază propriul sistem Smarty. Dispune de un panou de administrare extrem de simplu de înțeles, chiar și pentru cei care se află pentru prima dată față în față cu o astfel de platformă. Un lucru foarte important: PrestaShop nu consumă foarte multe resurse ale serverului, fiind în același timp foarte ușor de indexat.

Nu trebuie să îți faci griji în privința viitorului magazinului tău online, deoarece se află pe mâini bune. O platformă intuitivă de eCommerce se poate plia în timp real pe nevoile tale de business, iar lucrurile par mult mai ușor de stăpânit, atunci când ai la îndemână o astfel de resursă, intuitiva și extrem de adaptabilă.

Mai mult decât atât, să știi că te poți baza în absolut orice etapă a proiectului tău, de la concept și până la lansarea site-ului, de sprijinul unei echipe de profesioniști, contează foarte mult. Pentru că indiferent de nevoia ta, o soluție inteligentă poate schimba oricând în bine soarta magazinului tău online.

Sursa foto: pixabay

Tags:


Lasa un comentariu