3 telefoane mobile cu care nu ai cum să te plictisești în metrou

https://www.pexels.com/photo/bullet-train-interior-photography-634043/

Pentru că un drum cu metroul poate fi de multe ori plictisitor sau stresant, mai ales dacă prinzi orele de vârf, trebuie să te bazezi pe un smartphone ce îți poate oferi distracție și relaxare în acele momente. Fie că încerci să treci de acea misiune grea din jocul tău preferat sau că urmărești încă un episod din acea comedie, un smartphone bun face transportul în comun mult mai suportabil. De aceea, astăzi vei vedea care sunt cele mai utile telefoane mobile în astfel de situații, fie că vrei să asculți muzică, să te uiți la seriale, să te joci sau pur și simplu să citești un editorial foarte bun.

Huawei Mate 9

Având un display cu diagonala de 5.9’’ și un procesor revoluționar Kirin 960, te poți juca în metrou jocurile tale preferate, la cea mai bună rezoluție și la o viteză absolut uimitoare. Datorită algoritmului inteligent Machine Learning, acum nu va mai trebui să încetinești niciodată. Acest mix perfect sotfware-hardware îți garantează că Huawei Mate 9 a fost creat pentru a fi rapid și așa va și rămâne, pentru ca tu să te bucuri mereu de cele mai bune experiențe de joc.

Samsung Galaxy S8

Acest smartphone poate deveni cel mai bun prieten al tău din metrou, dacă îți place să citești atunci când te duci la birou și când te întorci acasă. Nimic nu se compară cu o lectură matinală, în timp ce asculți playlist-ul tău preferat. De ce ar fi acest telefon mobil perfect pentru a citi în metrou? Pentru că display-ul lui Samsung Galaxy S8 nu cuprinde doar fața telefonului, ci și marginile. Astfel, tu te bucuri de o suprafață generoasă, fără întreruperi, pentru a citi un articol foarte bun, o analiză interesantă despre ultimele știri importante din piață sau chiar romanul de Nobel pe care voiai de ceva timp să îl începi

HTC 10

În fiecare dimineață, aceeași poveste? Metroul plin de oameni, niciun loc pe care sa te așezi, aglomerație dusă la extrem? Nicio problemă, dă PLAY melodiilor tale preferate și uită de tot haosul din jur! Pentru că HTC 10 stabilește un standard în privința calității sunetelor, cu noile difuzoare BoomSound, editie Wi-Fi, funcția Profil Audio Personal și căștile audio Hi-Res. Te bucuri astfel de o claritate extraordinară a pieselor din playlist, atât de dus, cât și la întors. Călătoriile cu metroul nu vor mai fi niciodată la fel. Toate aceste funcții pe care le-am enumerat mai sus se îmbină de minune cu sistemul de înaltă rezoluție pe 24 de biți al noului HTC 10.

Alege unul dintre cele 3 telefoane mobile de mai sus, pentru a te bucura în fiecare dimineață de o călătorie relaxantă cu metroul. Uită de agitația specifică acestui spațiu dinamic și încarcă-te cu energie pentru o zi plină, fie că asta presupune citirea romanului tău preferat sau ascultarea ultimului album al unei trupe de jazz. Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8 sau HTC 10, toate aceste gadget-uri sunt incredibil de utile, atunci când călătorești cu acest mijloc de transport în comun.

Tags:


Lasa un comentariu