Bitcoin

Pentru a elimina o parte din confuzia creată în jurul valorii unei monede bitcoin, trebuie să împărţim totul în două componente. Pe de o parte, aveți un bitcoin-token și un fragment de cod care reprezintă proprietatea unui concept digital – ceva asemănător unui IOU virtual. Pe de altă parte, aveți un bitcoin-the-protocol, și o rețea distribuită care menține un registru de echilibru de bitcoin-token. Ambele sunt denumite “bitcoin”.

Cum funcţionează sistemul bitcoin?

Sistemul permite trimiterea plăților între utilizatori fără a trece printr-o autoritate centrală, cum ar fi o bancă sau un gateway. Acesta este creat și deținut în format electronic. Bitcoins nu sunt tipărite, cum ar fi dolarii sau euro – acestia sunt produse digitale din întreaga lume folosind un software liber. Acesta a fost primul exemplu a ceea ce astăzi numim criptocurrencies, o clasă de active în creștere care împărtășește unele caracteristici ale monedelor tradiționale, cu verificare bazată pe criptografie.

Universităţile încep să aloce burse Bitcoin

Universitățile sunt locuri excelente pentru a prezenta studenților tehnologiile care vor revoluționa lumea. VUM va putea accepta plăți Bitcoin pentru taxele de școlarizare și cazare. În plus, universitatile vor adăuga diferite module care acoperă activele digitale și tehnologia blocurilor. Studenţii care doresc să obţină licenţă în inginerie software vor fi capabili să obţină bursa Bitcoin şi să înveţe totul de la ei.

Două motive critice pentru care Bitcoin este important din punct de vedere istoric

Va trebui să înţelegeţi acest 2 puncte de vedere pentru a vedea care este potenţialul maxim pentru Bitcoin.

  1. A) ISTORIA BANILOR

Fiecare nou stil de bani rezolvă problemele majore ale celui precedent.

Banii au două scopuri:

  • De magazin de avere / economii
  • Pentru a face tranzacții
  1. B) METALE / MONEDE PREȚIOASE

Dobândirea Bitcoins

Numeroasele piețe denumite “schimburi de Bitcoin” permit oamenilor să cumpere sau să vândă bitcoin folosind diferite valute. Coinbase este un schimb de vârf, alături de Bitstamp și Bitfinex. Dar securitatea poate fi un minus de cele mai multe ori: Bitcoinurile în valoare de zeci de milioane de dolari au fost furate de la Bitfinex când au fost hackuite în 2016. Aşa că va trebui să aveţi grijă.

Acestea au fost cele mai importante informaţii despre bursele de bitcoin pe care le puteţi dobândi.

Tags:


Lasa un comentariu