5 informații bancare cu care trebuie să fii la curent ca să ai un business puternic

Orice business din era digitala se bazeaza pe informatie. Fiecare dintre noi avem cateva site-uri pe care le verificam in fiecare dimineata, ca sa fim la curent cu tot ce este nou in domeniu. Insa, nu doar ele sunt suficiente. Exista o categorie de informatii de care poti avea nevoie la un moment dat pentru businessul tau. Si nimeni nu isi doreste sa piarda timp pretios pentru ca a cautat optiuni prea mult timp, fara sa gaseasca unele multumitoare.

Mai jos discutam de informatiile pe care ar trebui sa le cauti din timp si, apoi, sa le pastrezi intr-un loc cat mai accesibil. Ele pot sa te sustina atunci cand vrei sa iti extinzi business-ul sau sa iti dea raspunsul de care ai nevoie pe loc, in doar cateva minute.

1. Posibilitati rapide de finantare

In industria gadget-urilor se poate intampla oricand sa ai nevoie de echipament nou, doar pentru ca cel vechi nu mai poate raspunde cerintelor. Exista oportunitati care pot aparea dintr-o simpla cercetare si pot fi caile prin care, in sfarsit, iti extinzi afacerea. Atunci vei avea nevoie de finantare usoara si rapida, ca sa nu pierzi oferta. Verifica dinainte cat dureaza sa obtii un credit avantajos de la Patria Bank si pastreaza informatia pentru atunci cand iti va fi imediat utila.

2. Un hub de inchiriat

Poti sa iti extinzi business-ul sau sa faci un parteneriat si sa ai nevoie de spatiu temporar. O alta locatie nu gasesti in mai putin de 30 – 60 de zile, iar improvizatiile facute ca sa creezi spatiu intr-un birou mic arata neprofesionist si se dovedesc a fi asa. Documenteaza-te despre locatiile de tip hub-uri, afla-le preturile si pastreaza informatia pentru ziua in care vei inchiria un birou sau mai multe.

3. Cursul valutar

S-au dus vremurile in care toate companiile se ghidau dupa acelasi curs valutar, impus de o singura institutie. Acum totul se discuta in site-uri preferate de fiecare business. Daca ai de cumparat un gadget sau echipament de la un furnizor international, atunci trebuie sa stii cat costa in termeni palpabili. Cursul valutar al PatriaBank.ro iti arata care este cursul transmis de BNR, cel de la ghiseu si cat se reflecta in contul tau bancar.

4. Site-uri de trenduri

Daca documentarea decurge la fel in toate cazurile, atunci asa va fi si business-ul tau. Plat. Informatia deja filtrata nu iti raspunde la toate intrebarile, ci doar la o parte din ele. Asa ca, inainte sa fii la curent cu tot ce ai nevoie din industria ta, verifica site-urile generale de trenduri. TrendWatch sau WPP sunt doua dintre cele care iti aduc noutati din lumea digitala si preferintele publicului. Chiar si optiunea Google Trends iti arata industriile si produsele/ serviciile care cresc pe plan international.

5. Potentiali colaboratori

Nu ne referim neaparat la influenceri, desi acestia par sa faca parte dintr-o multime de retete de succes. Insa, daca iti doresti o colaborare cu un vlogger sau blogger, atunci urmareste-i activitatea. Ocazia de colaborare este posibil sa vina chiar de la el sau ea. Consistenta aduce intotdeauna rezultate. Asa ca, daca observi o postare sau continut partial legat de subiectul care te intereseaza, fara sa includa un brand competitor, este posibil ca acela sa fie momentul oportun.

Un business la curent cu noutatile este impresionant. Iar informatia are nevoie sa fie la indemana ca sa fie utila. Gaseste sursele potrivite de informatie si le vei accesa rapid, la nevoie!

Tags:


Lasa un comentariu