Cum să rămâi relevant ca programator într-o industrie ce se transformă de la zi la zi

Piața de programatori, luată ca raport cerere-ofertă, se află într-o continuă transformare. Ce înseamnă, cu alte cuvinte, acest lucru? Pur și simplu, provocări noi ce atrag oameni cu pregătiri noi. Salariile sunt pe măsură, pentru că un programator cu skill-uri excelente este o resursă vitală. Însă relevanța unui specialist este descrisă de modul în care acesta reușește să țină mereu pasul cu cererea.

Până acum câțiva ani, programatorii web erau curtați de mai toată lumea. Peste noapte și-au dat seama că munca lor de pe web trebuie să fie acum aplicabilă și pe smartphone sau tabletă și, față în față cu aplicațiile de mobil, nu s-au mai simțit la fel de confortabil. Ce este de făcut într-o astfel de situație? Te pui din nou cu burta pe carte, pentru a nu fi înghițit de o piață într-o continuă dezvoltare. Iată cum poți face acest lucru într-un mod eficient:

Rămâi la curent cu tot ce este nou

Nu te poți culca pe o ureche doar pentru că știi să scrii ACUM linii de cod. De asemenea, să te izolezi de tot ce este nou în piață nu este chiar cea mai inspirată idee, dacă ai un plan de carieră pe termen lung. Să rămâi relevant pe o perioadă de 10-15 ani în această industrie presupune să fii mereu informat. Citește, caută mentori pe care sa îi urmărești pe Twitter sau Facebook, fă-ți prieteni noi din industrie. Informația este o resursă vitală, mai ales în lumea celor care scriu coduri pentru web și mobil.

Cursuri și webinarii

Youtube-ul este o resursă excelentă pentru a învăța oricând un limbaj de programare nou. Poți găsi aici tutoriale ce îți explică treptat, absolut de la 0, modul în care noul limbaj funcționează. Ai găsit un webinar pe net, însă este destul de costisitor? Sau vine în țară un guru în linii de cod și vrei să îl întâlnești cu orice preț, la conferința pe care o va susține? Foarte bine, pentru că a investi în tine este cea mai deșteaptă alegere pe care o poți face. Ia-ti acum un credit si da banii inapoi la salariu. Te bucuri de 0% DOBÂNDĂ pentru primul tău credit.

Setează-ți obiectivele în funcție de cererea pieței

Este important să îți alegi foarte bine mizele, în cazul în care vrei să rămâi relevant pe piața programatorilor. Ce înseamnă asta? Simplu, dacă tot alegi să înveți ceva de la 0, învață un limbaj ce chiar îți poate aduce un real beneficiu: salariu mai bun, competențe ce pot face diferența, autoritate.

Pentru orice investiție pe care vrei să o faci în viitorul tău, acum ai la îndemână și un mod rapid de creditare. Creditul Până la Salariu nu doar că îți oferă sprijinul financiar de care ai nevoie acum pentru webinarii plătite, cursuri de perfecționare, conferințe cu speakeri internaționali, dar îți oferă și condiții pe care nu ai cum să le treci cu vederea: 100% online, 0% dobândă la primul credit, 100% transparență. Accesează acum suma dorită și rămâi relevant în orice domeniu de activitate vrei!

 

Tags:


Lasa un comentariu