3 accesorii hi-tech pentru Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus este cu siguranță unul dintre cele mai senzaționale telefoane lansate în 2018. Așa cum ne-au obișnuit de fapt sud-coreenii de la Samsung cu ultimele flagship-uri lansate, și acest telefon uimește printr-o serie de caracteristici ce oferă o experiență excelentă, indiferent de acțiunea pe care o faci cu Samsung Galaxy S9 Plus.

Însă ce este și mai uimitor la acest smartphone este oferit de gama largă de accesorii hi-tech, de care te poți bucura în fiecare zi, alături de telefonul tău Samsung Galaxy S9 Plus. De la încărcătorul wireless și până la ochelarii pentru realitate virtuală, vom discuta mai jos despre cele mai tari 3 accesorii pentru acest telefon smart.

Ochelari VR

Ochelarii Samsung Gear VR au fost special concepuți pentru a oferi o experiență mai mult decât reală, atunci când intri alături de telefonul tău Samsung Galaxy S9 Plus în realitatea virtuală. Dispun de lentile cu un unghi de vizualizare de 101°, iar telecomanda cu care vin la pachet îți permite o mai bună manevrabilitate în timpul jocurilor. Ai la dispoziție peste 800 de aplicații ce îți permit să te bucuri de experiențe de neuitat, atunci când intri în realitatea virtuală oferită de ochelarii VR și Samsung Galaxy S9 Plus.

Încărcător wireless

Nici nu trebuie să mai ții cont de cabluri, atunci când vrei să încarci un Samsung Galaxy S9 Plus, pentru că încărcătorul wireless îți permite o încărcare mult mai simplă. De asemenea, datorită unghiului în care smartphone-ul este poziționat pe încărcător, tu poți scrie în continuare mesaje, fără absolut niciun fel de problemă.

Iar dacă te uitai la serialul tău preferat, atunci când telefonul tău s-a descărcat, nici măcar nu trebuie să apeși PAUSE sau STOP. Vizibilitatea display-lui, atunci când Samsung Galaxy S9 Plus se încarcă, este uimitoare, așa că nu trebuie decât să îți pui telefonul la încărcat și să te bucuri în continuare de serial.

Smartwatch

Samsung Gear Sport este extensia perfectă a unui Samsung Galaxy S9 Plus, oferind o utilitate mai mult decât binevenită și un design cool. Vine cu un display AMOLED de 1.2 inch, ce oferă o rezoluție de 360 pixeli, fiind perfect pentru a citi mesaje sau a ține cont de notificările primite. Mai mult de atât, este cel mai bun prieten al tău, atunci când ieși la alergat, pentru că afișează în timp real o serie de date despre sănătatea ta, în timpul mișcării fizice.

Dacă vrei să îți cumperi acest telefon mobil absolut uimitor, pe care să îl folosești în fiecare zi, alături de cele mai tari accesorii de care dispune, poti găsi un Samsung Galaxy S9 Plus la F64. Totul trebuie să fie simplu, totul trebuie să fie rapid, iar Samsung Galaxy S9 Plus oferă fix aceste experiențe de utilizare, de fiecare dată când îl utilizezi.

Ochelarii VR te introduc rapid în realitatea virtuală, pentru că dispui de peste 800 de aplicații de acest gen, iar încărcătorul wireless și smartwatch-ul Samsung Gear Sport aduc mai mult viteză în viața ta. Așa că intră chiar acum pe f64.ro și cumpără poate cel mai tare telefon al acestui an!

Tags:


Lasa un comentariu